افزونه رمز ارز payment4 | افزونه ارز دیجیتال Payment4
معرفی افزونه درگاه پرداخت رمزارزی Payment4
خیلی از ماها کسب و کاری داریم که پتانسیل فروش خارجی داره ولی به دلیل تحریمها نمیتونیم از مشتریهای خارجیمون پول بگیریم. به جز این درگاههای بانکی هم مشکلات خاص خودشون رو دارن. افزونه درگاه پرداخت Payment4 به شما این امکان رو میده که به راحتی از مشتریهای خودتون رمزارز بگیرید. Payment4 فرایند دریافت رمزارز از مشتری رو برای شما خودکار کرده و دیگه نیازی نیست شما برای اینکار اطلاعات کاملی در زمینه رمزارزها داشته باشید.
ویژگی های افزونه درگاه پرداخت رمزارزی Payment4
حال که شیوه پرداخت درگاههای ارز دیجیتال را مشاهده کردیم، ببینیم که این سرویسهای چه مزایایی برای کاربران خود دارند:
- نداشتن محدودیت جغرافیایی
از آنجا که رمزارزها خود هیچگونه محدودیت جغرافیایی ندارند، درگاههای پرداخت ارزدیجیتال نیز فاقد این محدودیت هستند و توانستهاند مشکلات انتقال پول بین مرزهای جغرافیایی را از بین برده و عملا مرزها را برای انجام تراکنشهای مالی بی اهمیت کنند.
- کارمزد تراکنش پایین
درگاههای بانکی سنتی و انتقال وجههای بانکی، در اغلب موارد دارای کارمزدهای بسیار بالا هستند. در مقابل تراکنشهای بر بستر بلاکچین، کارمزدهای به مرابت پایینتری داشته و به پذیرندگان این امکان را میدهند تا بخش بزرگتری از درآمدهای خود را برای خود نگاه دارند. به عنوان مثال پیپال که یکی از بزرگترین ارائه دهندگان سرویسهای مالی در جهان است، حدود ۳.۵ درصد مبلغ تراکنش را به عنوان کارمزد اخذ میکند، این درحالی است که اکثر درگاههای رمزارزی کارمزدهای به مراتب پایین تری دارند.
- تسویه سریعتر
رمزارزها بر بستر بلاکچین فعالیت میکنند لذا بر خلاف درگاههای بانکی و شیوههای بانکی سنتی، به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته این قابلیت را دارند که تراکنشهای مالی را انجام دهند. از این رو پرداختهایی که با رمزارزها انجام میشوند، زمان تسویه برای پذیرندگان را به میزان بسیار زیادی بالا برده و از این طریق مدیریت نقدینگی را برای آنها به مراتب آسانتر میکند.
- امنیت بالاتر تراکنشها
ارزهای دیجیتال به دلیل استفاده از الگوریتمهای رمزگذاری پیشرفته، به صورت ذاتی امنیت بسیار بالاتری نسبت به تراکنشهای بانکی دارند و تراکنشهای ناخواسته و کلاهبرداری در آنها به مراتب پایینتر است. درگاههای ارزدیجیتال با تکیه بر این نقطه قوت ذاتی رمز ارزها، تراکنشهای امنی را برای پذیرندگان و مشتریان ایجاد کرده و احتمال کلاهبرداری را پایین آوردهاند.
- تمرکز زدایی و تراکنشهای P2P
بر خلاف تراکنشهای مالی سنتی که از سیستمهای متمرکز عبور کرده تا به مقصد برسند، تراکنشهای رمز ارز به صورت بین فردی یا P2P است و لذا دارای شفافیت بالا بوده و این امکان را به خریدار و فروشنده میدهد تا به صورت مستقل و بدون واسط با یکدیگر مبادله کنند.
- کاهش هزینه تبدیل ارز
برای کسب و کارهایی که به صورت بینالمللی فعالیت میکنند و مشتریان آنها از کشورهای مختلف هستند، تبدیل ارزی مبالغ میتواند بخش قابل توجهی از درآمد آنها را ببلعد. درگاه های ارزدیجیتال میتوانند راه حلی بسیار کم هزینه برای این مشکل باشند. به این شکل که مشتریان ارز ترجیحی خود را انتخاب کرده و پرداخت میکنند، سپس پذیرنده به راحتی میتواند یا همان ارز را برای مخارج خود استفاده کرده یا با کارمزدهای به مراتب پایینتر به ارز مورد نظر خود تبدیل کند.
- نوآوری و پذیرش تغییر
با پذیرش درگاه پرداخت ارزدیجیتال، کسب و کارها خود را به عنوان واحدی پیشرو در زمینه تکنولوژهای روز معرفی کرده و همچنین در مقابل تغییرات سریع محتمل در آینده صنعت پرداخت خود را بیمه میکند. از آنجایی که دنیای رمزارزها روز به روز در حال پیشرفت است، کسب و کارهایی که زودتر خود را با این تغییرات تطابق دهند میتوانند در آینده از مزایای پیشرو بودن در این صنعت استفاده کنند.
چگونه درگاه Payment4 را راهاندازی کنیم؟
برای اینکار ابتدا باید به سایت payment4.com رفته و ثبت نام کنید. پس از ثبت نام و ورود به داشبورد پذیرندگی خود، با زدن دکمه "ایجاد درگاه جدید" یک درگاه ایجاد کنید. سپس بر روی درگاه کلیک کرده و از منوی تنظیمات کلید دسترسی یا همان API key خود را بردارید و در افزونه اضافه کنید.
اگر سوالی در خصوص راه اندازی و یا استفاده از محصول دارید تیم پشتیبانی Payment4 به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات شما است.
درگاه پرداخت ارزدیجیتال چگونه کار میکند؟
درگاه پرداخت ارزدیجیتال به عنوان یک پل میان مشتریان، پذیرندگان و شبکه بلاکچین عمل میکند. این تکنولوژی این امکان را ایجاد میکند تا پذیرندگان بدون وقفه و در تمامی ساعات روزهای هفته، پرداخت های رمز ارز بر بستر بلاکچین را از مشتریان خود بپذیرند. از این منظر، این درگاه ها، مشابه نمونه های سنتی بانکی خود هستند. در زیر چگونگی عملکرد درگاه رمزارزی آمده است:
۱) پیاده سازی توسط پذیرنده: پذیرندگان درگاه را در وبسایت یا اپلیکیشن خود پیادهسازی کرده تا این امکان را به مشتریان خود بدهند که با ارزهای دیجیتال مانند تتر یا اتریوم پرداخت خود را انجام دهند.
۲) پردازش پرداخت: زمانی که یک مشتری پرداخت خود را در درگاه پرداخت ارزدیجیتال انجام داده و مبلغ مورد نظر را به آدرسی که از او خواسته شده منتقل میکند، درگاه پرداخت به صورتی امن با شبکه بلاکچین ارتباط برقرار کرده و مبلغ مورد نظر را برداشت کند.
۳) تسویه با پذیرنده: پس از اینکه مبالغ پرداختی توسط مشتریان به کیف پول درگاه منتقل شدند، درگاه این مبالغ را که میتوانند به ارزهای مختلف مانند بیتکوین، تتر یا اتریوم باشند به کیف پول پذیرنده منتقل میکند.